Alt i forsendelsesemballage

Vi tilbyder et hav af løsninger inden for forsendelsesemballage og leverer til virksomheder inden for alle brancher. Vi kan bl.a. tilbyde løsninger til forsendelse af fortrolige data og korrespondance, laboratorieprøver, flotte gaver, elegante brochurer og robuste maskindele.

Hos Bong tilbyder vi:

  • gode allround størrelser og et stort udvalg af forskellige typer forsendelsesemballage
  • løsninger til alle typer virksomheder, både de små og de store

Ønsker du et tilbud på forsendelsesemballage eller har spørgsmål til vores produkter, så kontakt os på +45 4656 5555 eller via mail på post@bong.com.

Stort standardsortiment

I vores standardsortiment fører vi forsendelsesemballage til stort set alle de formål, du kan forestille dig: fortrolige data og korrespondance, inspirerende detailhandel, pålidelig e-handel, arkivering, elegante brochurer m.m. Og vores standardsortiment er bare en del af det sortiment, vi kan tilbyde.

Også individuelle løsninger

Hvis du ikke lige finder det, du skal bruge i vores standardsortiment, så kontakt os og få lavet skræddersyet materiale, der passer 100 % til dine produkter og dit brand.

En forsendelsesemballage behøver ikke bare være en ’køb, brug og smid væk’ genstand. Emballagen du putter omkring dine produkter kan med fordel bruges til branding og markedsføring. Hos Bong ser vi det som vores fornemste opgave at hjælpe dig med at få dit brand til at stå frem, så du skiller dig ud og bliver husket.

Se dig omkring på hjemmesiden og få et indtryk af mulighederne. Lad dig inspirere af vores kataloger og kontakt os endelig, hvis vi kan hjælpe med noget.

Få et tilbud på forsendelsesemballage

Kontakt os og få et tilbud på en emballageløsning. Vi er klar med et tilbud, uanset om du har brug for nogle få kuverter eller skal bruge en komplet løsning med tryk og mange forskellige typer emballage. Du kan kontakte os på +45 4656 5555 eller via mail på post@bong.com.

Læs også om vores løsninger i gaveindpakning

Copyright 2011 Bong Danmark A/S

|

Baldersbuen 2

|

DK-2640 Hedehusene

|

Danmark

|

Tlf: +45 46565555

|

Fax: +45 46590255

|

Mail: post@bong.com