Vi fører alle størrelser kuverter

Kuverter er utroligt praktiske, når der skal sendes breve og dokumenter. Selvom meget i dag kan sendes digitalt, er der i mange virksomheder stadig behov for kuverter i høj kvalitet. Hos Bong fører vi alle typer kuverter og tilbyder naturligvis nogle af de mest almindelige kuverter som C4, C5, C6 og M5 i flere forskellige materialer og design - se hele udvalget her.

Kontakt os på +45 4656 5555 eller via mail på post@bong.com, hvis du har spørgsmål eller ønsker en samlet løsning på kuverter.

Både med og uden rude

Vi fører kuverter både med og uden rude og har oprettet en guide, så du kan finde frem til de helt rigtige kuverter til dine breve. Det kan nemlig være svært at gennemskue, hvad er det helt rigtige valg, hvis man ikke har erfaring på området. Det har vi heldigvis, og vi deler altid gerne ud af vores viden til dem, der har brug for det. Du finder vores rudeguide her.

kuverter

Vores C4 kuverter

Bestil professionelle C4 kuverter med eller uden rude og eventuelt også med Peel & Seal-lukning. Vi fører et meget varieret sortiment af C4 kuverter, nogle af dem velegnede til brug i digitale trykmaskiner og laserprintere. C4 kuverter er utroligt populære, da det er den størrelse, man bruger til papir i A4-format. C4 kuverter er derfor oplagte at bruge til almindelige dokumenter, kontrakter og lign., som typisk vil være i A4.

Vores C5 kuverter

Bestil professionelle C5 kuverter med eller uden rude og eventuelt også med den smarte Peel & Seal-lukning. Vi fører et meget bredt sortiment af C5 kuverter, nogle af dem velegnede til brug i digitale trykmaskiner og laserprintere. C5 kuverter passer til dokumenter og breve, der er skrevet på A5-papir.

Vores C6 kuverter

Bestil dine professionelle C6 kuverter med eller uden rude og eventuelt også med den smarte Peel & Seal-lukning. Vi fører et bredt sortiment af C6 kuverter, nogle af dem kan bruges i digitale trykmaskiner og laserprintere. C6 kuverter passer størrelsesmæssigt til A6-papir.

Vores M5 kuverter

Bestil professionelle M5 kuverter med eller uden rude og eventuelt med Peel & Seal. Vi fører et meget bredt sortiment af M5 kuverter, hvor nogle af dem er velegnede til brug i digitale trykmaskiner og laserprintere. Størrelsesmæssigt passer M5 kuverter til papir i A5-format.

Vigtigt, du vælger rigtigt

Kuverter skaber forventninger til indholdet. Derfor er det vigtigt at tilpasse valget af kuverter til det indtryk, du ønsker modtageren skal få af dig og din virksomhed. Betragt dine kuverter som et medie, der skaber sammenhæng mellem det ydre og det indre.

Vi forhandler en lang række forskellige løsninger inden for kuverter. Vi tilbyder flere forskellige serier inden for forretningskonvolutter og -poser. Vores mange forskellige løsninger sikrer, at du har rig mulighed for at finde præcis den kuvertserie, der matcher dine værdier og visioner som virksomhed. Selvom valg af kuverter kan virke som en lille ting, er det nemlig med til at skabe sammenhæng for og i din branding. Som man siger – djævlen er i detaljen – og derfor er selv de mindre ting vigtige at være opmærksom på, hvis man vil have succes med sin branding.

Eksempelvis har vi vores populære Green Way-serie, som er fremstillet af 100 % genbrugspapir. Disse miljøkonvolutter er det oplagte valg til den virksomhed, der gerne vil sende et tydeligt signal om ansvar og omtanke. I en tid, hvor der stort fokus på miljøet, er det et rigtigt godt valg. Ønsker du derimod at sende et signal til eksklusivitet til slutkunden, er vores elegante serie af konvolutter i ekstra høj kvalitet værd at se nærmere på. På den måde er de mange muligheder din garanti for, at du finder det rigtige til netop din virksomhed hos os.

Helt unikke kuverter og konvolutter

De rigtige konvolutter og kuverter er afgørende for din virksomheds branding og fremtidige succes. Derfor er det godt at vide, at vi kan tilbyde unikt tryk på dine varer. Fx kan vi trykke jeres logo eller firmanavn på jeres emballage, uanset hvilken serie I vælger. Det er med til at sikre en stærk branding, ligesom det er med til at vise, at I er en seriøs og professionel virksomhed. Vi kan trykke med enten specialtryk, lak eller coating. Du kan altid kontakte os, hvis du vil have nærmere information om den unikke mulighed.

Prøv vores kuverter

Hvis du er i tvivl om, hvilke kuverter du har brug for, så har du mulighed for at bestille prøver fra vores sortiment. Vi står også altid klar til at hjælpe dig og hører gerne fra dig, hvis du har behov for vejledning eller mere information, inden du tager dit endelige valg.

Copyright 2011 Bong Danmark A/S

|

Baldersbuen 2

|

DK-2640 Hedehusene

|

Danmark

|

Tlf: +45 46565555

|

Fax: +45 46590255

|

Mail: post@bong.com