Vi fører alle størrelser kuverter

Hos Bong fører vi alle typer kuverter og tilbyder naturligvis nogle af de mest almindelige kuverter som C4, C5, C6 og M5 i flere forskellige materialer og design - se hele udvalget her.

Kontakt os på +45 4656 5555 eller via mail på post@bong.com, hvis du har spørgsmål eller ønsker en samlet løsning på kuverter.

Både med og uden rude

Vi fører kuverter både med og uden rude og har oprettet en guide, så du kan finde frem til de helt rigtige kuverter til dine breve. Du finder vores rudeguide her.

Vores C4 kuverter

Bestil professionelle C4 kuverter med eller uden rude og eventuelt også med Peel & Seal-lukning. Vi fører et meget varieret sortiment af C4 kuverter, nogle af dem velegnede til brug i digitale trykmaskiner og laserprintere.

Vores C5 kuverter

Bestil professionelle C5 kuverter med eller uden rude og eventuelt også med den smarte Peel & Seal-lukning. Vi fører et meget bredt sortiment af C5 kuverter, nogle af dem velegnede til brug i digitale trykmaskiner og laserprintere.

Vores C6 kuverter

Bestil dine professionelle C6 kuverter med eller uden rude og eventuelt også med den smarte Peel & Seal-lukning. Vi fører et bredt sortiment af C6 kuverter, nogle af dem kan bruges i digitale trykmaskiner og laserprintere.

Vores M5 kuverter

Bestil professionelle M5 kuverter med eller uden rude og eventuelt med Peel & Seal. Vi fører et meget bredt sortiment af M5 kuverter, hvor nogle af dem er velegnede til brug i digitale trykmaskiner og laserprintere.

Vigtigt, du vælger rigtigt

Kuverter skaber forventninger til indholdet. Derfor er det vigtigt at tilpasse valget af kuverter til det indtryk, du ønsker modtageren skal få af dig og din virksomhed. Betragt dine kuverter som et medie, der skaber sammenhæng mellem det ydre og det indre.

Vi forhandler en lang række forskellige løsninger inden for kuverter. Vi tilbyder flere forskellige serier inden for forretningskonvolutter og -poser

Prøv vores kuverter

Hvis du er i tvivl om, hvilke kuverter du har brug for, så har du mulighed for at bestille prøver fra vores sortiment

Copyright 2011 Bong Danmark A/S

|

Baldersbuen 2

|

DK-2640 Hedehusene

|

Danmark

|

Tlf: +45 46565555

|

Fax: +45 46590255

|

Mail: post@bong.com